A Poliprofil Kft. bemutatkozik


Minőségi termékekkel nyitottunk a világra

 

Egyáltalán nem meglepő, hogy 1998-tól tevékenykedő soproni telephelyű cégünk, az ajtó-ablak nyílászáró technikát felvonultató Poliprofil Kft. minden tekintetben eredményes üzleti múltat tud maga mögött.

A számos referenciával büszkélkedő vállalkozásunk a minőséget, a pontosságot, a megbízhatóságot, a rugalmasságot, a gyors és precíz munkavégzést tűzte a zászlajára.

Mindemellett törekvésünk az is, hogy minőségi termékeink a legoptimálisabb, sokak számára elérhető áron kerüljön forgalomba, elégítse ki a megrendelők legkényesebb ízlését is.

A dinamikusan fejlődő, az ISO 9001 minősítést is elnyert Poliprofil Kft. célkitűzése továbbá a termékpaletta állandó frissítése, a vásárlók igényeinek ismeretében a legkülönfélébb jó minőségű nyílászárók, kiegészítők, az árnyékolástechnika, szellőzéstechnika, valamint a garázskapu család mind szélesebb körű bemutatótermi felvonultatása.

Vállalkozásunkban természetes az alkalmazottak alapos felkészültsége, szaktudása, pontossága és udvariassága is. Ők tudják, hogy csak így maradhatunk versenyben, nyerhetjük el a hazai és a külföldi megrendelők bizalmát. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy aktívan részt vállaltunk az ipari technológiával épült épületek felújításában, az úgynevezett "panel programban". Nem csupán a nyílászárók cseréjében, de a fűtéskorszerűsítésben és a homlokzati házszigetelésben is elismerésre méltó munkát végeztünk. Erre hazai és a külföldi lakossági (családi és társasházak) és közületi (középületek, iskolák, kórházak, ipari létesítmények) visszajelzések engednek következtetni.

A Poliprofil Kft. termékskáláján a műanyag, fa, alumínium alapú nyílászárók, a különféle kiváló minőségű könyöklők is megtalálhatók. Az árnyékolástechnika, beltéri ajtók forgalmazása- beépítése mellett garázskapuk értékesítését is vállaljuk.

Termékeink rendelkeznek az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonpofit Kht. Igazolásaival (ÉMI), mely a kereskedelmi forgalomba kerülés feltétele, gyártó cégeink TÜV-CERT Tanúsítvánnyal bírnak.

A Poliprofil Kft. szakembergárdája a helyszínen végez ingyenes felmérést városunkban, a még kiforratlan megrendelői elhatározásokat hasznos és szakszerű tanácsokkal támogatják, segítenek ablakot, ajtót nyitni a világra.

Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol az általunk forgalmazott termékeket megtekintheti.


Válassza az igazolt, a garanciát biztosító minőséget!